lauantai 29. maaliskuuta 2014

58 # Jumppasarjaa

Keskiviikko - Elli meni koulua.
Torstai - Reetta ratsasteli satulan kanssa, sekä ilmankin.

Lähdettiin polkemaan eilen tallille päin pyörillä ehkä joskus kuuden aikaan, ensin siis menin kaulanarulla ja koulua, sitten otettiin parit jumppasarja-hypyt.

Ensin siis tallihommat, sen jälkeen poni sisälle ja parit kuvat, mitkä ei onnistunut alkuunkaan... Hoidettiin poni aika hitaasti, kun haluttiin, ettei kentällä olisi ketään kun menisimme kaulanarulla. Varustettiin Bee siis käytävällä.

Kentällä aloitin ensin alkuverkoilla, ja sitten siirryimme kaulanaruun, taas. Kaulanaruiluista ei tullut kuvia, eikä videoitakaan. Kuitenkin, poni oli kiltisti, ja veti vain yhdet pukit laukassa! Venlakin meni kaulanarulla, ja sitten minä taas jouduin ponin selkään.

Laitettiin ohjat takaisin suitsiin ja kaulanaru pois kaulasta, jonka jälkeen laukkailin ja ravailin uralla vähäsen ja yritin ainakin purkaa ponin energioita pois. Sen jälkeen pidin käyntitauon, ja Venla teki sillä aikaa esteitä. Esteitä oli siis neljä, Ensin innariväli, sitten yksi laukka-askel, ja viimeisien esteiden välissä vielä kaksi laukka-askelta.

Poni oli tosi virkeä, mutta ihan kiva siltikin. Alussa meinasi vain aina vetää päätä alas, koska välit olivat vähän huonot, mutta loppua kohti parani huomattavasti! Päästin vielä Venlankin Baronin selkään, ja hän hyppäsi vähäsen ja meni sitte loppuverkat, kun minä keräsin esteitä.

Tästä postauksesta tuli toooosi huono, mutta nyt vaan jotenkin laiskottaa kirjoittaa :D.
Ja pahoittelen taas kuvien huonoa valostusta!








++ noi mun istunnat on iha kärsineitä...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti