tiistai 4. maaliskuuta 2014

45 # Karkuri-poni

Kuten otsikosta huomaakin, tänään poni karkasi. Minun oli tarkoitus mennä puomeja, mutta poni olikin ihan pönttö, joten aijemmat ajatukset jäivätkin pois.



Talutin siis Baronia kentälle päin, ja se jäi tuijottelemaan jotain samanlain kuin silloin aijemmallakin karkauskerralla. Sitten se alkoi peruuttelemaan, ja sitä jatkui noin viisitoista minuuttia, ja sen jälkeen se alkoi hyppiä pystyyn, ja sitten yhdessä vaiheessa se riuhtaisi tosi kovaa ja pääsi karkuun. Tämä siis johtui taas siitä, kun se pelkää lumien tippumista katoilta.

Baroni siis laukkaili pellolla, ja oli yhdesti menossa tiellekin päin, mutta pari muuta tallilaista tuli auttamaan, ja saatiin poni sitten kiinni "nurkkaan" häätämällä. Se riehui siellä pelloilla tosi kauan, ja hyppi ojienkin yli.
Kun poni oli siis kiinni, vietiin se talliin hetkeksi rauhoittumaan, jonka jälkeen ratsastin sillä kentällä (alussa poni vähän taas jumitteli ja pelkäsi).



Kentällä menin kierroksen käyntiä ja aloin sitten ravaamaan ja taivuttelemaan. En mennyt kuin ehkä 15-25 minuuttia, vain ravia ja käyntiä. Menin pääosin harjoitusravia. Poni oli hieno!
Ja muuten, Bee sai tänään uuden satulahuovan! :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti