maanantai 24. maaliskuuta 2014

55 # Videopostaus + kaulanaruilua taas

Eli siis eilen tehtiin Hannan kanssa videopostaus tallipäivästä Baronin luona, ja ladattiin se siis Hannan käyttäjälle (kustiparhainn). Hanna siis puhuu siinä enimmäkseen.

Mentiin tallille aika aikaisin, joskus  kello yhdeltä. Mentiin sinne pyöräillen ja siivottiin ensin karsina ja laitettiin lisää puruja. Sen jälkeen haettiin poni sisälle ja hoidin sen käytävällä irti, karsinassa käytön jälkeen.
Samalla laitettiin myöskin heinät ponille.

Harjailin Been nopeasti, laitoin suojat, suitset, sekä satulan ja kaulanarun ponille, ja se oli kiltisti. Sitten lähdettiin kentälle!

Menin aluksi ihan normaalisti suitsilla, siis alkukäynnit, ravit, ja vähän laukkaakin (jee, poni ei pukitellut!). Sitten otettiin, suitsista ohjat pois, ja siirryin kaulanaruun.

Kaulanarulla kävelin ensin, ja pian ravailinkin vähäsen, poni muuten kuunteli melko hyvin ja kääntyikin ihan kiitettävästi. Tosin jarrut olivat välillä vain vähän hukassa...

Sitten laukkasinkin, ja Baron oli tosi kiva, vähän vain välillä yritti mennä portille ja veteli parit pukit, ei sen kummempaa.

Sen jälkeen päästin Hannan Been selkään, ja hän meni ensin kaulanarulla käyntiä, sitten ravia aika pitkästi.

Otti ne parit laukkapätkätkin, ja pääsi menemään melkein toiseen päätyynkin! Poni vain tosin innostui ja veti vähän rodeoita, mutta kuski pysyi hyvin kyydissä, ja seuraavaksi oli vuorossa sitten se suitsiratsastus!

Hanna meni siis sitten suitsilla normaalisti koulua, sisältäen myöskin loppuravit ja käynnit.

Tallissa hoidettiin poni äkkiä ja otettiin siltä varusteet pois + tehtiin ruuat valmiiksi iltaa ja aamua varten, jonka jälkeen lähdettiin ponin ja kameran kanssa pellolle ottamaan kuvia!

Kuvat onnistuivat hyvin, otettiin siis rakennekuvia, ja sitten jotain "yhteiskuviakin". Ja käytiin vielä siellä ponin selässäkin :D. Poni onnistui myöskin ottamaan piponi pois päästäni...

Tarkemmat tiedotukset löytyvät sitten videopostaukselta... Ensin nyt kuitenkin kuvia, ja sitten linkki siihen videoon! ;)































https://www.youtube.com/watch?v=sQumhgUzU_4




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti