torstai 20. maaliskuuta 2014

52 # Koulua + esteitä

Tiistai - Aluksi koulua, loppupuolella vähän puomejakin. Poni oli tosi kiva, Elli meni siinä samaan aikaan Sypellä!
Taivuttelin siinä Baronia melko paljon, tein ympyröitä yms. Bee oli siis mukavan rento, mutta puomeilla innostui, menin niitä laukassakin. 

tästä päivästä ei oo kuvia.


Tänään menin tallille joskus puoli kuudelta, tein tallihommat ja hain ponin sisälle. Eilen (keskiviikkona) oli siis ollut vapaa, joten ponilla saattoi olla vähän virtaa :D. 

Bee oli hoitaessa taas vähän äksympi kuin viimeksi, johtuen tietenkin vapaapäivästä. Ihan kummallista, että yhden vapaapäivän takia poni alkaa taas äksyilemään! Mutta asiaan, Baron siis satulan kanssa taas uhitteli, mutta hyvinhän minä sen satulankin sinne selkään sain. Muuten Baroni oli kyllä ihan kiva hoitaa.

Ratsastaessakin poni oli ihana, alussa siis menin koulua, lopuksi hyppäsin vähäsen. Bee oli siis taas tosi rento ja rauhallinen. Tein pitkät alkulämmittelyt, varsinkin ravia menin hyvin runsaasti. Paljon voltteja ja ympyröitäkin tein, ja taivuttelin taas ponia. Menin myös harjoitusravia melko paljon. 

Myöskin laukassa Bee taipui hyvin, eikä yrittänyt lähteä vetämään. 
Hyppäsin vielä molempaan suuntaan pystyä. Ensin niin, että pystyn edessä oli innarivälillä puomi, harjoittelimme siis ponnistuskohtaa. Se meni hyvin, tosin poni vain innostui tosi paljon. Sitten hyppäsin vielä normaalisti sitä pystyä, korkeintaan 70cm korkeana.

Sitten loppuverkat, menin melko kauan ravia. Loppukäynnit talutin Beetä, ja samalla keräilin esteitä pois. 
Tallissa hoidin ponin, annoin sille ruuan, ja lähdin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti