sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

42 # Kouluilua

Tähän postaukseen en jaksa nyt alkaa kirjoittaa niistä tallitöistä enkä ponin hoitamisesta, vaan kerron vain nopeasti ratsastuksista parilta päivältä.

Keskiviikkona menin kentällä normaalisti koulua, menin paljon ravia, mutta en laukannut kentän kunnosta johtuen. Pääosin keskityin pohkeenväistöihin, avoihin ja sulkuihin. Bee oli hieno ja oli reippaana! 


Näistä kuvista ei kyllä nyt näy paljoa mitään, mutta antaa olla...


* * * * *

Torstaina menin taas kentällä koulua, ilman satulaa, loimella ratsastelin. Menin vain melko rennosti, pääosin vain pitkillä ohjilla. Laukassa meinasi yhesti kaatua, jonka seurauksena alkoi pomppimaan ja vetään päätä alas, meinasin tippua. Baronilla oli myös kengitys, joka sujui hyvin.


nää karvat on vaan kaulan alueelta... ponilla alkoi jo karvanlähtö! :D


* * * * *

Perjantaina mulla meinas mennä hermot tuon ponin kans... Menin siis taas koulua, poni oli heti alkuun taas tosi virkeä eikä meinannut yhtään kuunnella, eikä tahtonut mennä ollenkaan suoraan. Tein avoja ja sulkuja taas. Baron myös jumitteli aina vähän väliä ja sitten kun se taas liikkui, se ei tahtonut pysähtyä. En laukannut. Loppupätkät meni ainakin vähän paremmin.

Tästä päivästä ei oo kuvia.


* * * * *

Lauantaina (eilen) menin Venlan kans ilman satulaa. Menin ihan vain koulua, mutta lopuksi pari kertaa myös pieni ristikonpuolikas ravissa. Venlakin kävi ihan lopuksi selässä ja Bee säikähti sillä pari kertaa. Poni oli kiva, mutta vauhdikas ja ratsastus meni hyvin! 



Baronia ihmetytti, mitä Venla tekee ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti