lauantai 22. maaliskuuta 2014

54 # Kaulanarulla!

Noniin, nyt päästiin sitten jatkamaan tätä projektia Baronin kanssa! Menin (ainakin yritin mennä) siis taas pitkästä aikaa kaulanarulla, aluksi kylläkin ihan normaalisti suitsilla, pysähdyksiä harjoitellen.

Menin siis tallille joskus puoli kuudelta, tein tallihommat ja hain ponin sisälle + harjailin sen karsinassa. Sitten laitoin sen käytävälle, en siis kiinni, vaan se sai olla siinä irti, kun Elli siinä samaan aikaan putsaili satulaansa. 

Siinä käytävällä laitoin pintelit ja loimen päälle, jolloin sain suostuteltua Ellin mukaani kentälle projektia jatkamaan :D. 
Laitoin vielä ponille suitset päähän ja Elliltä lainaamani kaulanaru kaulaan, jonka jälkeen menin jo tallissa selkään ja suunnattiin kohti kenttää! 

Aloitin Baronin kans normaalisti pitkillä ohjilla käynnillä. Menin käyntiä normaalia pitemmästi, ja sitten aloin tehdä ravisiirtymisiä ja vähän pitempiäkin pätkiä ravissa. Välillä menin myös kaulanarulla, mutta suitset ja ohjat olivat siis edelleen ponin päässä. Bee kuunteli melko hyvin ja pysähtyikin hienosti aina. 

Alkulämmittelyiden jälkeen otettiin Ellin kanssa Beeltä ohjat pois ja menin kaulanarulla. Ihan hyvin se meni, mutta poni vain halusi koko ajan portille. Mutta kyllä se siis kävi sinä melkein keskikohdassa ravaamassa ja muutenkin kuunteli paremmin, kuin viime kerralla. 

Sitten Elli meni ponin selkään, ja se meni paremmin kuin minulla. Ainakin Elli sai sen keskelle ravaamaan :D! Mutta sitten kun minä taas menin selkään, poni kuunteli taas melko hyvin ja pääsin menemään vähän paremmin sillä kaulanarullakin. 

Sen jälkeen mentiin muistaakseni vielä vain toisella ohjalla, ja tehtiin pysähdyksiä. Kun Elli laukkasi Baronilla, poni alkoi taas pukittelemaan, mutta Elli ei onneksi tippunut. Sitten minä menin taas selkään, ja onnistuin saamaan itseni sieltä alas... Poni siis pukitti laukassa ja tipuin silleen jännästi :D. 

Mentiin vielä normaalisti suitsilla ja Ellillä poni taas pukitteli laukassa, mutta enempää tippumisia ei tullut. Koitettiin vielä mennä tandemilla käyntiä, mutta poni alkoi pukittelemaan ja menin pois selästä (olin siis siinä Ellin takana). 

Tallissa hoidin ponin käytävällä taas irti ja annoin sille iltaruuan. Lisäksi tehtiin siellä vielä jotain Ellin kanssa, jonka jälkeen poni karsinaan ja lähdin kotiin.

Pahoittelen kuvien laatua, koska ne on kännykkävideoilta otettuna!
Lisäksi tuossa linkin takana on joku koostevideo, jos joku haluaa katsoa...








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti