perjantai 21. maaliskuuta 2014

53 # Rodeoponi

Tänään siis sain taas Erikan mukaani kuvaajaksi Been luokse. Mentiin tallille melkein suoraan koulusta, eli joskus yhdeltä. Tehtiin ensin tietysti tallihommat, ja haettiin sen jälkeen poni sisälle. Poni oli melko kilttinä, eipä paljoa ollenkaan äksyillyt.

Hoidettiin Baroni käytävällä, se oli aika hermona, niin kuin se onkin aina joskus. Harjauksen jälkeen laitettiin suojat, satula, ratsastusloimi ja suitset. Siinä vaiheessa Bee olikin jo rauhoittunut aika paljon. Ratsastin Baronin kentälle ja menin siellä ihan normaalin pituiset alkukäynnit, sekä alkuravit. Ravailin siinä sillä aikaa, kun Erika teki esteitä. Hän teki siis toiselle pitkälle sivulle linjan, jossa oli noin kolme laukka-askelta välissä.

Sitten tulin puomeja ravissa ja laukassa, Baron siinä laukkavaiheessa alkoi pukittelemaan. Varmaan johtui siitä, kun poni oli niin innoissaan? Noh, Menin niitä puomeja aika kauankin, ja sitten ne nostettiin melko pieniksi ristikoiksi. Bee pukitteli siis enimmäkseen estesarjan välissä, sekä "pelottavan päädyn" kohdilla, jos laukkasi tai ravasi.

Ristikkohyppelyiden jälkeen toinen este nostettiin pystyksi, noin 50cm korkeaksi sellaiseksi. Siinä Bee ei paljoa edes pukitellut, välillä vasempaan kierrokseen. Sitten ristikkoa nostettiin, ja samalla nostettiin sitä pystyäkin kymmenellä sentillä. Hyppäsin sitäkin jonkun aikaa, jonka jälkeen nostimme sen jotain 80cm korkeaksi, ja tulin sitä n. neljä kertaa.

Sen jälkeen vielä otettiin jotain kuvia, ja Erika meni loppuravit ja käynnit, kun minä taas keräilin esteet pois. Ainakin näkemästäni päätellen, Baron meni tosi hyvin ja rauhallisesti.
Sitten taas parit kuvat, poni talliin, varusteet pois ja poni tarhaan, sekä tarhassa vähän kuvailua! :)




rodeoponny

rodeoponny nro. 2






ponppuuu :3
























painakaa toi isommaksi !




4 kommenttia:

  1. "Hirveää" kun oot niin pieni :) Mutta oot kyllä todellakin hyvä meneen ponilla :))) Ihania kuvia!

    VastaaPoista
  2. jee emmi taas oli paljo kivoja kuvia! :-) mun pittää oikeesti päästä pitkästä aikaa taas sinne! mutta hienoi ootte (:

    VastaaPoista