tiistai 4. maaliskuuta 2014

44 # Lumisateessa ratsastelua

Nyt on luvassa kerrankin kunnollisia kuvia, sain nimittäin eilen Reetan kuvailemaan minua ja Baronia!
Menin siis ihan koulua kentällä.

Tallille menin puoli kolmen aikaan, ja siivosin taas sen ylisuuren määrän purua omaavan karsinan ensin. Levähdettyäni hieman, laitoin ruuat, heinät, ja vaihdoin vedet. Siinä vaiheessa Reetta tulikin, ja lähdimme hakemaan ponia (minä lähdin varsinaisesti sitä pyydystämään, Reetta availi porttia :D).

Talutin ponin suoraan karsinaan, josta kuitenkin ponin juomatauon jälkeen käytävälle. Harjailin nopeasti vain juuriharjalla Been, laitoin suojat, satulan, ratsastusloimen, ja Reetta laittoi suitset sillä aikaa, kun itse laitoinkin kypärää päähäni.

Talutettiin Bartsa kentälle, ja siellä nousin sen selkään ja aloin mennä alkukäyntejä. Sitten ravailin aika paljonkin, enimmäkseen keskiympyrällä, ja pelottavassa pääsyssäkin kävin, poni ei ensin suosunut sinne menemään, ja yhdessä kohtaa teki jonkun laukkapyrähdyksenkin, mutta lopuksi meni sinne ihan hyvin.

Baron oli ravissa aika jännittynyt, mutta laukan jälkeen parani, jota mentiinkin aika vauhdilla :D. Baroni innostui sitten pidentelemäänkin askeltaan, yleensä laukan jälkeen. Laukkailin melko paljon, yritin siis purkaa ponin virtoja pois, mutta ei se kyllä ihan onnistunut, kun poni vain innoistui lisää!

Sitten loppuravit ja käynnit + muutamat temppuyritykset selästä käsin ja poni talliin. Tallissa otettiin Beeltä varusteet pois ja tein sen kanssa pari temppuakin, jolloin poni haukkasi sormiani XD.
Loimitin vielä Been ja vein sen takaisin tarhaan.





jännittynyt poni :c



hiieno Baroni ♥







4 kommenttia:

  1. kiva postaus emmi :) mut laita nuo kuvat sillee erittäin suuriksi, varsinki jos sulla on tollasia kunnon kuvia! yritäppä saaha useemmin kuvaajia matkaa nii pääsee kuvien myötä vähä fiilikseen itekki ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon Meri! Ja juu, kiitoksia vinkeistä ;)

    VastaaPoista
  3. Wowow mitä ihmettä, näähän ei näytä yhtään pahoilta! Pakko alkaa käyttää Imguria enemmänki. :D Ja jee saat loput kuvat tänään, eilen väsytti niin paljon.

    VastaaPoista