sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

50 # Estekilpailut

Kuten edellisessä postauksessa jo kerroinkin, tänään mulla ja Baronilla oli kisat. Lähdettiin tallille joskus vartin yli 10 aamulla, ja laitettiin kaikki tavarat autoon ja vinkka valmiiksi. Hain sitten Been tarhasta ja se oli tosi kilttinä, vaikka se kylläkin tiesi, että sen pitäisi mennä vinkkaan ja kisoihin.

Mun kaveri Miljakin tuli paikalle, auttamaan siis. Sitten ponin harjaus, loimitus ja kuljetussuojien laitto. Lastaus aloitettiin kymmentä vaille 11. Eka se oli ihan menossa sinne vinkkaan, kun yritin ensin, mutta sitten se aina vain jätti yhden jalan tielle, ja peruutti takaisin pois.

Yritin lastata ponia noin 20 minuuttia, jonka jälkeen äiti koitti taas, se meinasi mennä, kun yritettiin niin, että poni oli "sokkona", eli takki sen silmien edessä. Meille tuli vielä apuun eräs äidin tuttu, ja sen avulla sitten saatiin poni kyytiin. Koko lastauksessa meni vain 40 minuuttia!

Paikan päällä otettiin poni pois vinkasta ja äiti talutteli sitä vähän aikaa, kun menimme Miljan kanssa katsomaan rata ja lähtölistat. Sitten laitettiin poni valmiiksi, ja menin kävelemään sillä kentälle ja välillä joihinkin muihin paikkoihinkin.

Sitten menin harjoittelemaan vähän rataa, jonka jälkeen tuli rataantutustuminen. Sen jälkeen verkkailin vielä vähän kentällä, ja saatiin mennä verkkaan maneesin toiseen päätyyn. Se verkka-alue oli muuten ihan hirveän pieni! Verkassa hyppäsin jotain viisi kertaa pari estettä, ja kävelin lopun ajan, siihen asti kun sain mennä radalle.




ylläolevat kuvat © Salla.M

Rata meni siis melko hyvin, yksi huono kohta siinä oli, kun poni teki niin ison pompun sarjalla, etten päässyt mukaan hyppyyn. Mutta hyvinhän se meni, 0 virhepistettä! :)

Radan jälkeen kävin vielä ravaamassaja kävelemässä kentällä loimen kanssa, purettiin varusteet, ja lastattiin sitten taas poni kyytiin, ja se sujui taas melko hyvin, siinä meni siis jotain puoli tuntia. Ei jaksettu jäädä odottelemaan tuloksia.

Tallilla taas hoidettiin Baroni normaalisti, ja putsattiin karsina. Poni myös onnistui karkaamaan yhden kerran! :D Vietiin vielä Baroni tarhaan loimituksen kera, ja laitettiin varusteet ja muut tavarat paikoilleen.








viimeiset kuvat ovat huonoja, koska ne on otettu kisavideosta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti