sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

47 # Hyppyjä

Plääh, taas joudun kirjoittamaan kahdesta päivästä! No mutta kuitenkin, eilen menin siis vain koulua, kenttä oli onneksi sulanut melkein kokonaan!
Baron oli heti alussa jo tosi kuulolla, mutta vähän kyllä matelehti siinä alkukäynneissä, muuten oli rento ja kiva, ja taipuikin tosi hyvin.

 Ravin aloituksessa jumitteli vähän, mutta sain sen helposti taas liikkeelle. Ravissa poni ei oikein myöskään kuunnellut ulkopohjetta. Oli se vähän jännittynytkin, mutta loppua kohti parani vaan. Laukkailin sitten tosi pitkään, kun ponilla oli niin paljon virtaakin.

Laukkasin siis kevyessä istunnassa, ja annoin ponin mennä melkeimpä niin lujaa, kun se tahtoi. Sama toiseenkin suuntaan. Sen jälkeen vain käyntitauko, parit ravipidennykset lävistäjällä, laukanvaihtoja, ja loppuverkat. Menin loppuraveja aika pitkästi.



Tänään menin isosiskoni Ullan kanssa samaan aikaan kentällä (Ulla meni äidimme suomenhevosella, Ismolla). Ulla on siis ammatiltaankin ratsastuksenopettaja, joten hän siis piti minulle tuntia, heti alkuverkkojen jälkeen. Päätinkin laittaa taas vaihteeksi kannukset jalkaan ponilla ratsastamista varten, kun edellisellä kerrallakin se oli niin nihkeä.

Menin siis aika pitkät alkukäynnit,-ja ravit, jonka jälkeen otin taas laukkaa uralla kevyessä istunnassa, poni oli taas ihan innoissaan! Sitten laitettiin pieni, noin 40cm pysty toiselle pitkälle sivulle, ja tulin sitä siis pari kertaa. Poni oli aika kuumuva jo alussa. Tulin sitä korkeimmillaan 70cm, ja Ulla siinä samalla ohjeisti minua ja Baronia.


Hyppelyiden jälkeen Ulla vielä ohjeisti mua laukanvaihtojen ja taivuttelujen kanssa. Siitä oli kyllä paljon apua! Ravailin siis loppuravit ja menin loppukäynnit ja menin loppukäynnit, ravissa Bee myötäsi kivasti niskastakin!

 Tästä tuli nyt vaan tämmönen pikapika-postaus, mutta ihan sama :D!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti