keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

71 # Postausta taas pitkästä aikaa!

En ole jaksanut postailla taaskaan, koska ei ole muutenkaan nyt ollut kuvia, mutta kerron nyt kuitenkin lyhyesti muutamasta viimeisimmästä kerrasta.

Lauantaina tein ponin kanssa maastakäsin-työskentelyjä, Venla oli mukana, mutta valitettavasti siis kamera ei ollut. Hoidin Baronin ulkona kiinni, kun oli niin lämmin sää, vaikka kello olikin jo aika paljon. Tein siinä myös jotain temppuja, kertailin siis niitä vanhoja.
Ratsastin sitten vielä vähäsen ilman satulaa, päitsillä ja riimunnarulla vain. Bee oli tosi kiva, mutta pellolla kävellessä alkoi vähän vetää :D. Menin siis vain käyntiä, kun ratsastin, ja poni oli tosi ihana!

Sunnuntaina meni Baronin entinen vuokraaja, Tiina. Tiina siis alkaa taas käymään ponilla noin joka toinen viikko.

Maanantaina menin vain normaalisti kentällä koulua satulan kanssa. Poni tuntui varsinkin alussa tosi rauhalliselta, ja jopa vähän laiskaltakin, mutta se oli silti  tosi kiva.
Tein melko pitkät alkulämmittelyt, varsinkin ravia menin paljon. Lisäksi tein aika paljon laukanvaihtoja ja ympyröitä, sekä taivutteluja. Lopuksi myöskin pohkeenväistöjä, jopa joka askel-lajissa! Poni ei pukitellut ollenkaan!

Tiistaina menin Miljan kanssa taas koulua normaalisti. Bee oli taas ihan kiltisti, mutta tarhasta haussa tuli vähäsen ongelmia.

 Itse ratsastin ensin, ja poni oli kiva, mutta vähän säikkynä kuitenkin. Olin aika tarkkana kaikissa kulmissa ja ponin suoruuksissa yms. Kun Milja ratsasti, pidin hänelle siis tuntia, mitä hän itse pyysikin.

Aluksi Milja meni käyntiä vain koko uralla, ja yritti pitää ponin suorassa ja mennä ihan uraa myöten. Sitten tein sellaisen puomitehtävän keskelle kenttää, jossa oli jotain viisi puomia. Se meni Miljalla ja Baronilla hyvin, aluksi ne meni siis puomit käynnissä, ja sitten kun sujui hyvin, niin ravissakin.

Poni meni ainakin minun mielestäni hyvin jopa Miljallakin, ja pääsi hän vielä lopuksi laukkaamaankin keskiympyrällä!

Nyt laitan vielä tähän pari julkaisematonta kaulanarukuvaa talvelta.







hieno ponsu ♥!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti