tiistai 22. huhtikuuta 2014

69 # Ilman satulaa kaulanarulla

Mentiin tänään Erikan kanssa joskus ehkä viideltä tai puoli kuudelta Baronin luokse. Jaettiin taas ne tallihommat, ja Erika lupautui putsaamaan karsinan, toki alussa putsasimme molemmat sitä. Sillä aikaa kun Erika siis putsasi sitä loppukarsinaa, minä laitoin taas ruuat, heinät, ja vedet valmiiksi.

Hoidettiin Baroni karsinassa, aluksi se oli vähän äkäisellä tuulella, mutta sitten se olikin tosi kiltti. Varustettiinkin se siinä, eli laitettiin suojat joka jalkaan, sekä suitset päähän, koska menin siis vain ilman satulaa, joten siksi siis näin.

Ratsastin aluksi vähän aikaa taas pellolla, niin kuin viime kerrallakin (eilen), ja menin siinä alkuverkkoja vähän aikaa. Poni oli taas melko reipas, mutta niinhän se aina onkin. Kentällä ravailin vielä, ja sitten laukkasin keskiympyrällä, sekä tein pari laukanvaihtoakin.

Sitten hyppäsin vielä pari kertaa sen yhden pienen ristikon, joka meni hyvin, vaikka hyppäsinkin sen ravissa. Ensimmäisellä kerralla Bee vähän pukitti siinä esteen jälkeen, mutta silti poni oli ihana! En oikein muista mitä sitten tein, mutta kuitenkin, melko lopussa menin taaskin kaulanarulla, ja ensimmäistä kertaa siis kunnolla ilman satulaa kaulanarulla! 

Pääosin menin siis vain sillä kaulanarulla käyntiä, harjoittelin pysähdyksiä ja kääntymisiä. Alussa Baroni oli vähän itsepäinen, mutta sitten loppupuolella alkou sujuakin, ja oikeastaan tosi hyvin, ainakin käynnissä! Ravissa poni vähän pukitteli, jotain rodeota se siinä veti. En kuitenkaan tippunut, koska pukit eivät olleet onneksi kovinkaan isoja.

Kääntymiset siis sujuivat melko hyvin, ja pysähdyksetkin välillä. Baron oli kuitenkin aivan ihana, eikä edes pukitellut muuta kuin silloin kaulanarulla ravissa!
Tallissa hoidettiin poni, otettiin siis varusteet siltä pois, ja sitten annettiin sille vielä iltaruuat karsinaan.



jalka :d






jes, se käänty ! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti