lauantai 12. huhtikuuta 2014

64 # Esteitä + pellolla irrotteluita!

Tänään mentiin Venlan kanssa joskus puoli viiden maissa tallille, tarkoituksena hypätä vähän Baronilla. Siivottiin ensin karsina ja tehtiin muutkin tallityöt tietenkin. Tai oikeastaan minä siivosin karsinan, Venla laittoi vedet, heinät, ja purut. Sitten lähdettiin hakemaan ponia talliin.

Baroni oli tosi kilttinä tarhasta haussa, eikä luimistellutkaan yhtään. Tallissa vietiin se karsinaan, otettiin loimi pois, ja tehtiin parit temput. Temppuilujen jälkeen annoin Baronin vähän aikaa syödä heiniään karsinassa, ja sitten laitoin sen käytävälle kiinni, ja siinäkin vielä pari kertaa temppuja.

Harjailtiin poni nopeasti, jonka jälkeen Venla laittoi suojat ja suitset, minä laittoin satulan. Varustuksen jälkeen lähdettiin kentälle.
Kentällä menin kaksi kierrosta alkukäyntejä, ja noin viisi kierrosta ravia, sillä aikaa kun Venla teki esteitä.

Kun esteet olivat valmiina, hyppäsin ensin pari kertaa ravissa sekä laukassakin pienen pystyn, ja sitten vielä lyhyellä sivulla sellaisella jännällä ympyrällä toisenkin, noin 50cm korkean pienen pystyesteen.

Venla teki sitten siitä pitkän sivun pystystä okserin, tasaokserin siis, ja tulin pientä tehtävää. Niiden tehtävä/ratahyppelyiden jälkeen este vaihdettiin taas pelkäksi pystyksi, ja nostettiin 90cm korkeaksi. Sitä tulin vain kaksi kertaa, poni oli hieno!

Sitten en enään jaksanut hypätä, vaan siirryimme pellon puolelle. Pellolle mentäessä hyppäsin myöskin ojan yli! Ravailin ja kävelin siinä pellolla ensin, sillä aikaa kun Venla kokeili, onko siinä liukasta mennä. Ei onneksi ollut, ja päästiin laukkaamaankin siinä. Aluksi aika hiljaa, ja Baroni vähän säikkyikin, mutta sitten mentiin jo aika kovallakin vauhdilla! Poni oli tosi kiva, ja päätyi vähän pomppimaankin siinä laukkaillessa!

Mentiin sitten vielä kentälläkin hetken. Menin ensin käyntiä ja ravia, Venla keräsi esteitä pois. Sitten laukkasin siinä vielä, aika lujaakin mentiin! Hurjasteluiden jälkeen ravailin vielä, ja otin satulan pois. Silleinkin vielä ravasin, ja kävelinkin loppukäynnit.

Tallissa hoidettiin poni tosi nopeasti, varmaan nopeimmin ikinä :D. Ja annettiin vielä ponille iltaruuat, sekä otettiin parit kuvat!



baroni vähä liiottelee tota temppua aina :DDD








tyhmä kantapää :c


XD






ihana ♥ :3



 https://www.youtube.com/watch?v=N6Ri-p_IpCQ




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti