sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

61 # Puomiharjoituksia

Nyt mulla on taas ollut nuha, niin en ole päässyt Baronillakaan oikein ratsastelemaan. Lisäksi ponskilla on ollut paljon vapaata, yhtenä päivänä Elli kylläkin sen liikutti. Vapareiden takia ponilla on myös paljon virtaa...

Eilen pyöräiltiin taas Venlan kans tallille joskus vasta seitsemältä (joka ei kyllä todellakaan tehnyt kurkulleni hyvää) ja haettiin heti poni sisälle, kun muut hepat oli jo tallissa. Baronia ei siksi oltu otettu, kun karsina oli vielä sotkuinen.

Mutta kun astuimme talliin, Elli oli juuri siivonnut Been karsinan, joten pääsimme heti hoitamaan ponin. Tai oikeastaan Venla harjasi ja varusti Baronin, minä laitoin vain suitset, koska pitihän ne purut, vedet ja ruuatkin laittaa!

Varustuksen jälkeen lähdettiin kentälle, ja menin siellä ensin tietenkin alkukäynnit, sekä alkuravit. Baroni oli heti alussa tosi reippaana, ja sitä oli vaikea pidätellä. Tein jotain ympyröitä siinä, ja sitten aloin tulla puomejakin.

Puomit oli siis niin, että keskellä oli ympyrä neljällä puomilla, toisella pitkällä sivulla oli ravipuomit, ja toisella kolmen puomin sarja.


Menin siis niitä ensin ravissa, sitten otettiin loimi pois ja tulin laukassakin. Nuo käännökset oli aika tiukkoja ja ponikin yritti lähteä vähän lujaa, mutta tulipahan ainakin hyvää harjoitusta! :D

Välillä menin kaulanarullakin, poni vaan pukitteli jotain rodeoita, kun ei muutenkaan pitkään aikaan olla kaulanarulla edes menty. Kaulanaruilujen jälkeen ravailin vielä, ja menin loppukäynnit. Baron oli ihan kiva, mutta taas hirveän reipas. 

Tallissa hoidettiin poni nopeasti ja annettiin sille iltaruuat. Bee oli vähän äkäisenä.

Kuvat ovat kännykälläni otettu, joten ne eivät ole mistään parhaasta päästä ainakaan laadun kannalta...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti