tiistai 1. huhtikuuta 2014

60 # Ilman satulaa + irtojuoksutusta

Mentiin siis Hannan kans joskus viideltä tänään tallille, ja tallihommien jälkeen me haettiin tietysti poni, ja sen karsinassa käyttämisen jälkeen laitettiin se käytävälle ja alettiin harjailemaan sitä puhtaaksi. Poni oli tosi likainen, ainakin kaulasta. Siksi myös hoitamisessa kestikin niin kauan. Kuuden aikaan sitten lähdettiin kentälle, Hanna ratsasti ensin. Mentiin siis ilman satulaa.

Alkukäyntien jälkeen ne aloitti ravin ja ravasikin tosi kauan, ja nosti vähän laukkaa. Hanna myöskin tippui yhdesti, kun poni lähti riehumaan :D. Mutta hyvin niillä meni, ja teki laukanvaihtojakin, sekä taivutteluja.

Sitten minä menin ponin selkään. Se oli tosi kivan tuntuinen jo heti aluksi. Kävelin vain hetken, jonka jälkeen aloin ravaamaan, ja ravasin taas aika paljon ja kauankin. Baroni oli melko rauhallinen, mutta liikkui silti hyvin. Laukassa se sitten meni aluksi hyvin, mutta sitten yhdessä vaiheessa alkoi pukittelemaan, mutta en tippunut. Yhdessä vaiheessa olin kyllä jo kaulalla menossa...

Sitten ravasin vielä vähän, ja sen jälkeen päätettiin vielä irtojuoksuttaa Baronia. Se aluksi vain oli paikoillaan ja yritti mennä portille, mutta sitten se alkoi liikkumaankin. Yhdessä vaiheessa se lähti ihan täysiä ja teki pukkeja!

Irtojuoksutuksen jälkeen me vielä taluteltiin Baronia, että sen hengitys tasaantuisi, ja sitten vietiin talliin.
Tallissa otettiin varusteet pois, ja tein sen kanssa vielä pari uutta temppua.



























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti