sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

90 # Kuvahaaste

Taas sorruin tekemään Tiian blogista löytyvän haasteen, jossa tällä kertaa pitäisi etsiä omat lempikuvansa...



... LEMPI ESTEKUVA:


Tämä kuva on otettu eräällä todella hauskalta ja onnistuneelta hyppykerralta. Tämä on jotenkin tunnelmallinen, varsinkin tuo violetinsävyinen taivas tuolla takana on kivan näköinen ja sopii jotenkin tähän kuvaan hyvin!

... LEMPI KOULUKUVA:


Tämän kouluratsastuskuvan valitsin lemppariksi varmaankin sen "rauhallisuuden" takia. Lisäksi Bee menee sopivan rentona, eikä omassa istunnassakaan hirveästi olisi korjattavaa (paitsi kädet...). Toki kuvankin olisi voinut ottaa vähän ylempää!

... LEMPI YHTEISKUVA:


Aaaaww, söpösöpösöpösöpösöpöponiiniiiii !! Ei tästä muuta voi oikeastaan sanoa! :3

... LEMPI KISAKUVA:


Superman-poni.

... LEMPI MAASTOESTEKUVA:


Tähän kuvaan liittyy hauskoja muistoja, vaikka ihan vasta otettu kuva onkin. Tästä tulee vain jotenkin sellainen vapaa olo, ja näyttäisi kuin poni lentäisi! :D

 ... LEMPI TIPPUMISKUVA:


Poni oli juuri vetänyt pään alas esteen jälkeen. Tälle nauran aina, etenkin kun ponin ilme on sellainen: "ei vois vähempää kiinnostaa.". 

... KUVA, JOHON LIITTYY HYVIÄ MUISTOJA:


Superponi, kisat, kolmas sija. Eihän parempaa yhdistelmää edes voisi ollakaan?


Oikeastaan näitä hyvä muisto-kuvia onkin jopa kaksi. Tai olisi vielä varmasti ainakin tusina, muttaah... Tätä kuvaa ennen menin Baronilla ihan ensimmäistä kertaa kunnolla kaulanarulla, ja mentiin sitten vielä ottamaan pellolle kuvia, ihana poni!

... ENSIMMÄINEN KUVA OMAN HEVOSESI KANSSA:


Taitaa olla tämä. Ensimmäistä kertaa ponilla ratsastamassa siis, heti tiesin että tämä on juuri se oikea poni! Baron  on vain oikea karvaturilas...


... PARAS KESÄKUVA:


Pellolla ottamassa Bartsan 12wee-synttärikuvia, hieno poni! Kuva © Reetta.

... PARAS TALVIKUVA:


Kaulanarulla ensimmäistä kertaa kunnolla. 

... TUNNELMALLISIN KUVA:


Tässä ihanassa kuvassa on ihanan ihana auringonlasku, jota korostaa ihana poni, ihana pelto ja maisemat, sekä ei-niin-ihana kuski!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti