torstai 26. kesäkuuta 2014

87 # Kaulanarupäivä

Jeejee, poni oli taas aivan ihana! Postauksen otsikosta päätellenkin siis jälleen kerran kaulanarupäivä.


Reetan olisi pitänyt ensin tulla kuvaamaan, mutta kiireittensä joukosta ei hän löytänyt sopivaa aikaa. Onneksi kuitenkin menin tallille kameran kanssa, sillä sain lähteä sieltä hyvillä mielin. Ei siis ainoastaan Ellin räpsimien kuvien takia, vain myös ponin innokkuuden johdosta!


Nopeasti onnistuvien tallitöiden jälkeen varustin ponin siis ohjittomilla suitsilla, sekä kaulanarulla, ja sitten suunnistettiin tietysti kenttää kohti! Matkankin talutin kaulanarusta kiinni pitäen, eikä Baron yrittänyt yhtäkään kertaa vetää ruoholle!



Kentällä menin ensin tietenkin alkukäynnit, joita en mennyt kuin pari kierrosta. Vaikka käynnissä olikin taas vähän ohjausvaikeuksia ja erimielisyyksiä suunnan suhteen, ravissa Bee oli taas innoissaan ja totteli mukavasti myöskin antamiani kaulanaruapuja.


Ravissa pysähtyikin moitteettomasti, mutta käynnissä ponia ei oikein kiinnostanut muu kuin portille ja estevarastolle päin löntysteleminen. Laukkaa menin tällä kerralla melko paljon, ja hyvin Bee toimi siinäkin askel-lajissa.

Oikeassa kierroksessa poni yritti aina ensin kääntyä yhtäkkiä vasemmalle, ja sitten vaihtaa laukkaakin pari kertaa, mutta oli siltikin melko hyvin hallinnassa, eikä yrittänyt lähteä portille lujempaa. Vasemmassa taas aluksi Baron yritti pomppia vetäen samalla päätään alas, mutta ei onnistunut saamaan kuskia yhtäkään kertaa alas...


Lopussa Beetä alkoi ilmeisesti kyllästyttää, tai sitten sillä tuli nälkä, kun se niin kovasti paloi halu portille! Parin minun ja ponin välisen suunnanvaihtotappelun jälkeen Bee alkoi ihmeen hyvin taas kuuntelemaan, vaikka taas alussa olikin hankala ohjata, kun ponia ei kiinnostanut sitten ollenkaan.


Otettiin taas parit ravi, -sekä laukkapätkät, joiden jälkeen päästin Ellin selkään. Ellillä Bee oli ihan kiva, mutta selvästi testasi, eikä se edes pidä kuskinvaihdoksista. Vaikka alkuongelmia olikin hieman, lopussa poni kulki ihan mukavasti Ellinkin kanssa.




 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti