sunnuntai 11. toukokuuta 2014

76 # Tasapainoharjoituksia


Ratsastin tänään Baronilla ilman satulaa. Sain suostuteltua äitin kuvaajaksi, joten kuvat eivät ole mitään hirveän hyviä, koska äitin kuvaustaidot. Hän myöskin auttoi tallitöissä, joten pian hainkin jo ei-niin-iloisen ponin tarhasta ja hoidin sen pitkästä aikaa ulkona. En voinut olla ottamatta muutamaa kuvaa siitä suloisesta pullasta, joten materiaalia on myöskin ponin harjauksen ohella tapahtuvista söpöilyistä.




Kentällä aloitin tietysti alkukäynneillä, joita menin noin kolme kierrosta. Poni oli käynnissä ihan kiva, mutta melko jännittynyt vain. Ravissakin se tuppasi innostua, ja näytettiin kameraäidille parit pidennyksetkin.
Vasempaan suuntaan laukatessa poni pukitti taas vähän väliä, mutta heti kun keskityin kunnolla olla horjahtamatta, poni oli taas kiltisti, vaikka virtaa olikin. Oikeassa kierroksessa Baron oli rauhallisempi, eikä edes pukitellut.








Noiden "alkulaukkailuiden" jälkeen ravailin aika pitkästi, ja nostin vielä pari kertaa sitä laukkaa, ja meni tällä kertaa ihan hyvin. Kaippa ne pukit johtuikin vain itseni huonosta tasapainosta. Ravaillessani poni innostui taas tekemään jonkin sortin pidennyksiä ja venyttämään kaulaansa todella paljon alas päin, joten annoin sille vähän pitempää ohjaa.








Lopuksi tein vielä vähän pohkeenväistöjä, sekä harjoittelin tasapainossa pysymistä. Baroni oli ihan kiva, mutta väistöissä takapää halusi aina vain mennä suoraan, tai sitten ponin pää oli mutkalla.
Ratsastuksen ja ponin hoidonkin jälkeen vein sen tarhaan, kun kello oli vasta vähän yli neljä. Siellä pidimme Bartsan kanssa pienen rapsutteluhetken, josta poni selvästi nauttikin!







poni reippaana tarhaan lähössä


Tekstistä tuli melko huono, sillä halusin vain kirjoittaa äkkiä ilman sen kummempia selittelyitä. Kuvia onkin sitten tämän vähäisen tekstinkin edestä, kuten olette jo varmaan huomanneetkin!






pusuu ♥


pöljä poni XD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti