sunnuntai 4. toukokuuta 2014

73 # Maastakäsin-työskentelyä

Tänään siis Erikan kanssa mentiin tallille pyörällä jo joskus yhden aikaan. Tehtiin ensin suht. nopeasti tallihommat ja haettiin sitten poni sisälle talliin. Hoidettiin Bee käytävällä. Harjaamisen jälkeen laitettiin vielä suojat ja suitset + tehtiin jotain siinä.


Kentällä taluttelin ensin ponia siinä vähän aikaa. Baron oli tosi kiltisti, ja tein sitten sen kans aika pitkänkin aikaa jotain temppuja, ei kauheasti, mutta jotain kuitenkin. Päästin ponin irti sinne kentälle, ja ajateltiin siis pitkästä aikaa irtojuoksuttaa Beetä!


Aluksi poni siinä yritti vain tulla portille, mutta sitten se alkoi laukkailemaan ja pukittelemaankin lujaa. Ei irtojuoksutettu kovinkaan kauaa, vaan alettiin tekemään taas vähän temppuja. Aloitin tänään siis uuden tempun harjoittelemisen, eli makuulle menon. Se ei siis vielä osaa sitä, mutta ajattelin opettaa sen kumarruksen kautta, joten sitä nyt tänään ehkäpä eniten treenattiinkin.



Tehtiin siis kaikki temput mitä Baron osaa, paitsi en jaksanut niitä venytyksiä alkaa tekemään. Lisäksi tehtiin kaikkea muutakin maastakäsin-työskentelyjä, esim. seuraamista ja juoksemista niin, että poni seuraa perässä. Meni tosi hyvin!
ilme ...

ponsu anto pusun :3



Kävin sitten vielä ponin selässäkin, ja sieltä käsin sitten kuopimisia yms. Lisäksi hypättiin Bartsan kanssa se yksi este :3. Ja sen jälkeen keksittiin vielä irtohypyttääkin Baronia... Tehtiin siis sellainen kuja, ensin se hypättävä este siis oli jotain ehkä 60cm. Ne pienempien esteiden hypyt meni hienosti.

ilme taas kerran XD


90cm, 100cm, ja 110cm meni myös tosi hyvin! Kun koitettiin pitkästä aikaa 120cm, poni vain kielteli, mutta se varmaankin johtui siitä, kun ei ollut tarpeeksi vauhtia eikä ketään siellä selässä käskemässä. Hyppyjen jälkeen pidettiin pieni tauko, ja kävin vielä Baronilla ravaamassa loppuravit, ja Erika meni myös vähän ravia, sekä loppukäynnit.





alko yhtäkkiä satamaan rakeita :D:D


Tallissa ponin hoidon jälkeen pesin vielä sen kokonaan ulkona, kun oli niin hirveän lämmin sääkin. Baroni suhtautui ihan hyvin siihen pesuun, vähän vain steppaili siinä. Pesun jälkeen laitettiin ponille vielä fleeceloimi, ja koska kello oli vasta neljä, pyydettiin Elliä sitten ponin kuivuttua vaihtamaan sen loimi ja viemään tarhaan.


Ja eilen menin Beellä koulua kentällä satulan kanssa, ihan normaalisti vain mentiin. Ei siis mitään ihmeellistä tehty, paitsi avoja, sulkuja ja kaikenlaisia muita taivutteluja, sekä ympyröitä tuli paljon tehtyä. Ratsastuksen jälkeen menin vielä tosi pitkäksi aikaa pihalle taluttelemaan ja syöttämään Baronia, ja tehtiin siellä sen kanssa paljon temppuja. Ihana poni kyllä oli! ♥

110cm :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti