maanantai 21. heinäkuuta 2014

97 # Paaljonpaljon taivutuksia

Mentiin Venlan kanssa liikuttelemaan Baroni perjantaina, muistaakseni mentiin joskus melko illlalla tallille, jolloin ensin tietysti putsattiin ponin karsina plus tehtiin muutkin tallityöt yms., jonka jälkeen varustettiin poni käytävällä ja lähdettiin kentälle ratsastamaan, rasvattuamme tietenkin ensin sen hyönteisenpistot ja ne kaikenmaailman paarmanpuremat.

Aluksi menin tottakai alkukäynnit, en mitenkään pitkästi kylläkään, kun hyönteisiä oli niin paljon ympärillämme. Ravissa aloin jo taivutella tosi paljon Beetä ja tein melko paljon myöskin pysähdyksiä, siirtymisiä, sekä ympyröitä (aika pieniä sellaisia siis).

Bartsa oli vähän laiska, etenkin aluksi, mutta liikkui silti melko hyvin ja rennosti, joka tietysti oli se pääasia, ettei se menisi koko ajan jäykkänä, tuloksena kipeytynyt selkä ja äkäinen poni. Tein jonkunlaista siirtymis-taivuttelu-pysähdys-voltti-tehtävää, joka onnistui aivan loistavasti! Menin laukassakin jotain samantapaista ja poni taipui todella hienosti.

Venla hyppäsi (no ok meni jalustimelta) selkään ja aloin pitämään jotain pienimuotoista, erittäin epäonnistunutta tuntia, jossa tehtiin suunnilleen samoja asioita ja tehtäviä, kuin minä tein Baronilla tuossa aijemminkin. Poni näytti kivan rennolta ja taipui taas hyvin.

Lopuksi tehtävänä oli vielä pidennykset, jotka ei aluksi oikein onnistuneet, mutta lopussa poni pidensi Venlan avuilla oikein mukavasti, ja itsekin taisin käydä vaihteeksi vielä selässä pidentelemässä!
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti