tiistai 15. heinäkuuta 2014

94 # Pukkeja ja kaulanaruilua



Ohjasajoin siis Baronilla (joka omaa uuden lempinimen "Pate") ööäää kai se oli nyt Perjantaina? No, mutta kuitenkin, Venla oli siis mukana kuvaamassa, ja sain lainata Reetan juoksutusvyötä ohjasajoa varten.



Käyntiä ensin vain vähän aikaa kentällä, sitten otin jo ravia, jossa Pate liikkuikin yllättävän hyvin. Ravia mentiin kauankin aikaa, ei tehty oikeastaan mitään kummoista, mutta itseni hengästymisen takia välillä piti sitten aina ottaa poni käyntiin ja kävellä itsekin hetken aikaa, ettei ihan kuolisi siihen aivan kamalan kuumaan säähän. Ja vaikka oli ilta, niin aurinko paistoi vielä kauemminkin kuin normaalisti, ja tuntui, että sinne ihan paahtui!



Yhdessä vaiheessa Bee päättikin sen sillä hetkellä päälle sattuvan pikkuriikkisen tuulenhenkäyksen johdosdosta ottaa pari laukka-askelta, ja sen johdosta taas poni alkoi sitten pukitella ihan kamalia jättipukkiloikkia...



Ohjasajon jälkeen ajattelin vielä mennä vähänki aikaa ponin selkään ja mennä ehkäpä hieman kaulanarullakin, ja niin sitä sitten teinkin! Aluksi vain vähän totuttelua, menin vain ihan ohjien kanssa, mutta ohjasin silti kaulanarulla, eli periaatteessa siis ohjat makasivat kiltisti Pateponin kaulalla, vaikka välillä yrittivätkin liukua alas.

Olenpas pieni tuolla Baronin takana XD



Uskallauduin vielä menemään yhden ohjan kaulanaruratsastuksen jälkeen ihan pelkällä kaulanarullakin, joka onnitsui ainakin alussa ihan moitteettomasti parista erimielisyyksistä huolimatta, jotka esiintyivät yleensä vain käynnissä, välillä ravissakin. Laukassa Baroni meni tosi hienosti, ja totteli hyvin. Ei kertaakaan edes yrittänyt lähteä vaihtamaan suuntaa ja laukkaa!



Muuten, ekaa kertaa elämässäni jätin Been melkein irti (kiinni vain kaulanarusta), ilman riimua käytävälle!



Tänään tai huomenna, jompana kumpana päivänä on tulossa luultavasti vielä postaus Baronin nykyisestä "hyttystilanteesta"! Aloitan sen varmaan nyt ja huomenna sitten julkaisen kun saan kuvia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti