keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

101 # "Snorkkeli tais unohtuu..." (Paljon kuvia!)


Tänään lähdettiin Venlan ja Ellin sekä Sypen kanssa Baronia uittamaan merelle! Mentiin siis illalla juuri auringonlaskun aikoihin, joten tuli todella kivoja kuviakin. Aluksi Burtsabartsa ei oikein tahtonut mennä syvemmälle ja veti vain ravilla vasemmalle eteenpäin, mutta sitten kun menin syvemmälle veteen vähän enemmän oikealta päin, poni ui kiltisti Sypen perässä.





Uitiin melko kauan, ja ei välillä oikein tahtonut onnistua. Kun onnistui jotenkin, päästin Venlan vielä Been selkään. Venla sai Baronin uimaan todella hienosti, ja poni päättikin yllättää meidät -sukeltamalla! Loppujen lopuksi se siis tykkäsi hyvin paljon vedestä, ja polski siellä koko ajan eteenpäin kuin jokin juna!





Välillä se toki hieman pomppikin ja räiski vettä turvallaan, mutta koko päivän kohokohta oli kyllä ehdottomasti se sukeltaminen.


 Itsekin vielä innostuin käymään ponin selässä sen kanssa uimassa, ja tällä kertaa meni kyllä niin uskomattoman hyvin. Bartsa, joka alle vuosi sitten ei uskaltanut mennä polven korkuista syvemmälle veteen, sukeltelee nyt kuin mikäkin virtahepo!








Minullakin Baron pomppi ja hyppi ihan innoissaan, ja sitten se toki myöskin sukelteli, kun siitä hommasta se olikin niin kovasti innostunut. Välillä se taas yritti mennä ihan Sypen perään, mutta muuten meni ihan loistavasti ja poni oli niin ihanaihanaihana!





Hyvän pätkän jälkeen Venla vielä uitti yhden pätkän, ei kylläkään kovin syvältä. Sen jälkeen käskin vielä Venlan laukata Baronilla pari kertaa vähän lujempaa veden reunalla, (vesi oli niin matalalla siitä kohtaa, että muuta siinä ei ollutkaan, kun hiekkaa) sekä ravata melkein rannalle asti, jonka jälkeen siis lähdettiin tallille päin!







Tästä alkaen allaolevissa kuvissa ratsastaa siis Venla!





sukellus :D


Ja kuvillehan saa sitten tottakai nauraa, etenkin omille ilmeilleni! Kommenttiakin olisi kiva saada...

2 kommenttia: