maanantai 24. helmikuuta 2014

40 # Pellolla

Erika lupautui tänään tulla kuvaamaan minua ja Baronia, joten noin kello kolmelta lähdimme tallille. Siivottiin ensin karsina, joka ei onneksi ollut kauhean sotkuinen, ja laitettiin ruuat valmiiksi + heinät karsinaan.

Haettiin sitten poni sisälle, se ei edes säikkynyt paljoa yhtään. Talutin Been karsinaan ja annoin sen olla siellä vähän aikaa + syödä hieman heinääkin. Otettiin parit temppukuvat, jonka jälkeen laitoin sen käytävälle kiinni ja harjailin nopeasti normaalilla harjalla. Ponista lähti hirveästi karvaa!


Laitoin Baronille vielä satulan ja suitset, sekä ratsastusloimen takapuolen päälle (otin sen sitten pois alkulämmittelyiden jälkeen). Sitten lähdettiin kenttää kohti.

Matkalla tuli hieman ongelmia taas, kun poni muka säikkyi ja peruutteli, mutta ei sen kummempaa, kyllä se sitten ihan kiltisti tuli loppujen lopuksi.
Kenttä olikin niin huonossa kunnossa, että päätin ratsastaa pellolla.





Kävelin vähän aikaa pitkin ohjin, ja otin sitten ohjat tuntumalle ja aloin ravata. Baron oli aluksi aika jännittynyt ja todella reipas. Parin ravikierroksen jälkeen Bee kuitenkin rentoutui ja pääsin ratsastamaan vähän paremmin.


Menin aika paljon tänäänkin harjoitusravia ja ympyröitä, pääosin menin vain ihan rennosti. Otin vielä parit laukkapätkät + ravi-askeleenpidennykset lävistäjällä (joissa poni kylläkin vähän innostui...), ja ravasin loppuravit.






Kävelin vielä vähäsen ympyrällä pitkin ohjin, ja lähdimme sitten takaisin talliin.
Tallissa otin nopeasti ponilta varusteet pois.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti