torstai 20. helmikuuta 2014

36 # Taivutteluita

Eilen menin tallille joskus kuuden aikaan, ja aloin heti siivoamaan Been karsinaa. Se oli aika sotkuinen, joten siinä kesti aikansa. Sen jälkeen laitoin heinät karsinaan odottelemaan ja äiti haki ponin sisälle ennen lähtöänsä, samalla kun tein tallitöitä.


Harjailin Baronin karsinassa, jonka jälkeen laitoin sille suojat ja vein sen käytävälle muuta varustusta varten (Baronista on taas tullut vähän äkäinen vähän liikutuksen vuoksi, ja en jaksanut alkaa laittaa sitä karsinaan kiinni satulan laitossa). Laitoin siis ponille satulan ja suitset, sekä ratsastus-heijastinloimen ja siihen päälle vielä fleeceloimen.


tästäki kuvasta tuli iha outo... (toi punanen kohta tuolla Baronin takajalassa ei oo se haava!)

Kentällä menin ensin ihan normaalisti alkukäynnit ja koitin vähän raviakin, Bee ontui vieläkin vähäsen, vasempaan kierrokseen ei niin paljon kuin oikeaan. Taivuttelin Baronia sitten tosi paljon käynnissä, tein paljon voltteja ja kaheksikkoa. Koitin vähän avoakin :D. Koitin taas vielä ravata, meni nyt ihan hyvin, mutta vähän se kuitenkin varoi sitä jalkaansa. Kävelin vielä loppukäynnit, ja ratsastin talliin purkamaan ponin, ratsastin noin 35 minuuttia. 


huonot kuvat :d


Tallissa opetin vielä Baronille lisää huulen-nostotemppua, ja tein kaikki temput Baronin kans, jotka se osaa. Hieno poni oli! ;)



tyytyväinen poni ratsastuksen jälkeen ♥



Ja käytiin Venlan kans sunnuntaina taluttelemassa Baronia. Oon ollu nyt maanantaista keskiviikkoon sairas, joten en ole päässyt Baronia liikuttelemaan, niin Elli ratsasti vissiin tiistaina (?), ja äiti on käynyt muina päivinä siivoamassa vaan karsinan ja keskiviikkona se ratsasti :D. Sunnuntai-talutteluista nyt pari kuvaa!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti