lauantai 22. helmikuuta 2014

37 # Ihmeparantuminen

Eilen ratsastin Baronilla jopa 45 minuuttia, joka on minulta jo aikamoinen saavutus. Tallille menin joskus viideltä, aloin heti tehdä tallihommia, joissa kylläkin kesti aikansa.

Hain sitten ponin sisälle ja laitoin sen karsinassa valmiiksi. Harjailin sen melko hyvin ja laitoin sille satulan ja suitsien kera päälle vielä ratsastusloimen + fleeceloimen, kun ulkona oli niin kova ja kylmä tuuli ja pakkastakin oli kiitettävät kahdeksan astetta, ellei vähän enemmänkin. Talutin Baronin kentälle ja nousin selkään.

Aloitin taas pitkillä ohjilla kävelyllä, Baron oli ihan kohtalaisen reippaana. Tein sitten paljon taivutteluita ja kaheksikkoja, jonka jälkeen otin pari ravipätkää, mutta poni ontui vieläkin. Tai no ei ontunut, mutta varoi sitä jalkaa aika paljonkin.

Sitten hoksasin, että olihan se poni tarhassakin juoksennellut muiden kanssa, että se jalka on vaan vähän jäykkä. Otin siis pidemmän pätkän ravia, -poni ei enään ontunutkaan!

Ravailin vielä jonkun verran, vähän Bee vielä varoi jalkaansa, mutta ei ollenkaan pahasti, ihan innoissaan se ravaili.
Ravasin toiseenkin suuntaan hetken ja tein ympyröitä + siirtymiä käyntiin, ja sen jälkeen menin loppukäynnit ja vein ponin talliin.

Tallissa hoidin Baronin ja temppuilin vielä sen kanssa.

Nyt ei oo kuvia, mutta seuraavaan postaukseen laitan tämän päivän ratsastuksesta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti