tiistai 27. tammikuuta 2015

111 # Rodeoponeilua naruriimun kera


Tänään jaksettiin Erikan kanssa ratsastaa niin Räppi kuin Baronikin! Käytiin ensin Räpin luona, mutta siitä ei ole mitään järjeä tässä kertoa. Alla kuitenkin kuva minusta ja Räpistä.


Burtsa oli melkoisen villinä tällä kertaa, joten en liikuttanut sitä rankasti. Pukittelut (eli toisin sanoen rodeot) johtuivat kylläkin aika varmasti siitä, että ponilla oli kipeytynyt vähän lihakset rankan maneesireissun seurauksena. Kauheita pomppupukkilaukkarodeoita se siis veti, ja yhden kerran sieltä taisin tippuakin!

 Käytiin ensin tallitiellä ottamassa rakenne- ja pääkuvia Baronista, ja pariin yhteiskuvaankin se joutui lettipäisen omistajansa kanssa! Sitten vasta nousin kentällä villikkoni satulattomaan selkään.

En osannut päättää mitkä rakennekuvat laitan, joten laiton nyt muutaman melkein samanlaisen :D



Tuo naruriimu ei kyllä näytä näissä kuvissa miltään hirveän siistiltä tai tasapainoiselta, muttaaa...



Naminami









Tämä ja tuo seuraava kuva on otettu vieläkin alempana olevan kollaasin kuvia aijemmin, samasta pukkikohtauksesta siis.



Tuo viimeinen rodeo oli kaikista pahin, poni siis lähti portille päin pukittelemaan, ei siis tavallaan laukannut vaan meni samaa tahtia, mutta vain pukitellen. Ei sattunut yhtään, kun paksu lumi oli niin pehmeää! Burtsa ei kyllä luovuttanut ennen kun olin alhaalla.

Lopuksi vielä irtojuoksutettiin Beetä, kun ei sen selässä ollut paljoakaan järkeä istua -kumminkin sieltä jossain vaiheessa taas tipahtaisi!


Tässä kaikki tällä kertaa, kommentoikaa rohkeasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti