torstai 22. tammikuuta 2015

109 # Tavoitteet vuodelle 2015

Tässä sitten olisi se lupaamani tavoiteaiheinen postaus! Tämä tulee tosin vain etuajassa sillä puhe oli ensiviikosta, mutta eipä se varmaan ketään kauheasti haittaakaan. No mutta, aloitetaan!


© Reetta

1. TAKAPUOLI PENKKIIN

Vaikka liimalla jos muu ei auta! Etenkin laukasta raviin siiryessä meinaan joskus nousta jalustimille kun pidätän Baronia.


2. SUORAAN RATSASTAMINEN

Kiemurtelen aina tosi paljon, enkä osaa tavallaan ratsastaa suoraan. Lävistäjällä mentäessä Bee myös lähtee valumaan porttipäätyä kohti, jos esimerkiksi menen lisättyä ravia "pelottavaan päätyyn" päin.




3. KAULANARUOPETUS KUNTOON

Jäänyt vähän kesken :D. Ei muuta sanottavaa.


4. MAASTOESTEITÄ

En ole ikinä hypännyt Baronilla ns. oikeita maastoesteitä ja haluaisin niin paljon mennä vaikkapa Kuivasjärven maastoihin. Ehkä sitten kesällä otan kaverin mukaan ja matkaan sinne!




5. LÄSKIT POIS



Kuva kertoo... Okei, ei se ehkä tuossa edes näytä niin lihavalta :D



6. MANEESILLA AKTIIVISESTI

Tuo Kivarin kenttä on aina varsinkin kevät-talvella melko huono, joten silloin pitäisi sitten käydä maneesilla. Mutta koska;
1. poni ei mene vinkkaan joten pitää ratsastaa, jolloin koko ratsastuksessa menee aikaa kolmisen tuntia + tallityöt, ponin hoito ja valmistelu noin 2h.
2. tulee hirveän kylmä (itselleni, poni olisi pitänyt jo ajella kaljuksi mutta eipä sitä enään näin keväällä ole järkeä)




On varmaan joitan muitakin, mutta en nyt muista kirjoittaa kaikkea. Toivottavasti kelpaa ja tykkäätte lukea!


Mitä tavoitteita teillä on vuodelle 2015?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti