torstai 3. lokakuuta 2013

2 # koulua, koulua ja koulua.

Tuo otsikko xdd Joo mutta oon menny nyt siis Baronilla tosi paljon koulua.

 Sunnuntaina (?)Menin esteitä, Ensin puoli tuntia koulua ja sitten aloin mennä okseria keskellä lämmittelyksi. Hyppäsin siinä 90 cm.Sitten Venla meni selkään(se oli mun mukana Baronilla) ja se hyppäsi myös okseria keskellä. Baroni oli aika kuuma ja vauhdikas :D:D. Se alko hyppäämään sitten pystyä uralla ja hyppäs siinä 120 cm! Tosin se tippu :D

 Sitten mää menin Baronin selkään ja Hyppäsin keskellä ensin 90, 100 cm, 110 cm ja sitten vasta 120 cm! Baron oli niin paras ♥ Koitin 130 cm mutta Baron kielsi ja meinasin tippua xdd. Menin pitkät loppuverryttelyt ja talutin Baronin talliin. Hoidettiin se siellä ja laitettiin linimentit jalkoihin.

 Tiistaina menin illalla Ellin kans ilman satulaa koulua. Kun tulin tallille nii siivosin eka karsinan tosi puhtaaksi ku mulla oli niin paljon aikaa koska Elli ei ollu tullut vielä tallille. Elli ratsasti siis sen hevosella Sypellä. Kun Elli tuli, se siivosi sen molempien hevosten karsinat ja sillä aikaa mää jo menin hakemaan Baronia.

Harjasin Baronin hyvin ja laitoin suojat ja suitset. Ellikin jo varusti sillon Syppeä. Menin kentälle jo ennen Elliä menemään alkukäyntejä. Menin pitkät alkukäynnit ja ravit pitkin ohjin ja aloin sitten pyöristää Baronia. Baron meni kivasti. Tein keskiympyrällä siirtymisiä ravista pysähdykseen, siitä raviin ja laukasta käyntiin ja pysähdyksestä laukkaa. Baronista tuli tosi herkkä ja mukava ratsastaa.

Siirryin pääty-ympyrälle ja siinä tein jotain :D Tein pari laukanvaihtoakin. Vaihettiin vielä Ellin kans ja Syppe oli ihana ♥

Tein suunnilleen samaa myös maanantaina. Toissapäivänä (keskiviikkona) Baronin vuokraaja Emppu ratsasti sillä sen kaverin Marian kans. Ja Eilen mää menin Miljan kanssa koulua ilman satulaa, tein taas siirtymisiä. Tänään eli Perjantaina menee Baronin toinen vuokraaja, Tiina.

Ei oo kuvia :c

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti