torstai 17. lokakuuta 2013

5 # Hyppelyitä

Eli niinkuin otsikossakin lukee, hyppäsin Erikan kanssa öääääm vissii lauantaina.

Lämmitelin hyvin ja Baroni oli alussa tooooooosi kiva ja sellanen kevyt, millanen se ei oo pitkään aikaan ollu. Aloin sitten tulla 50-60 cm pystyä ja tulin sitä aika monta kertaa. Vaihoin sitte suunnan ja menin 70 cm pystyn pari kertaa. Poni oli kyllä niin kiva, varsinki alussa! :) Nostettiin esteitä sitten aina kymmenen sentin välein, tulin sen saman korkeuden aina pari kertaa molemmista suunnista, välissä pidin kävelytaukoa. Hyppäsin metrin ja sitte vielä 110 cm ;) Menin sen vaan yhesti.

Erika kävi tossa välissä hyppäämässä ja se hyppäs 100 cm ? en muista oliko se 90 cm vai metri. Mutta kuiteski niillä meni ihan hyvin lukuunottamatta yhtä tippumista kun Baroni teki oudon loikan yhelle esteelle :DD ! Se hyppäs sitten vielä Baronilla ristikkoa ja mää menin takas selkään.

Määki hyppäsin sitten pari kertaa pikkuristikon ja taisin tippuakki yhesti :DDDDDDD Vähä höpötin siellä selässä ja sitte roikuin vähä aikaa kaulalla ku poni oli pysähtyny mutta tipuin sitte. :'D

Videot ja kuvat tulee sitten kun saan ne Erikalta!

Nyt kun oon ollu sairas niin en oo paljoo Baronilla ratsastanut, viimeksi silloin lauantaina. Sunnuntaina meni Emppu sen kaverin Marian kans ja maanantai oli vapaa, tiistaina meni mun äiti xd. Ja keskiviikko vapaa ja tännään sitten äiti meni taas :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti