perjantai 11. lokakuuta 2013

4 # 10 kk ♥ !

 Sunnuntaina menin yksin satulan kans koulua, menin ensin pitkät lämmittelyt ja pyöristelin Baronia ravissa ja käynnissä. Menin vielä laukkaa ja menin lävistäjällä lisättyä ravia. Laukkasin myös pitkin ohjin, kevyessä istunnassa ja tein kaheksikolla laukanvaihtoja. Menin vielä avoja käynnissä ja ravissa ja yritin laukassakin. Meni ihan hyvin :;) Laukkailin vielä ja tein kaikkea koulujuttuja, Baron lopussa alko vähän jumitteleen mutta sain sen hyvin liikkeelle. Menin vielä laukkaa ja loppuravit & käynnit + talliin.

Maanantaina taas kouluaaaa yksin. Menin alussa paljon käyntiä ja ravia, myös harjotusravia. Baronilla oli pikkuhaava jalassa ja joku viilto hännän vieressä, niin en menny kauaa enkä rankasti. Jotain 20 - 30 min. Laukkasin vain kaksi ympyrää molempiin kierroksiin kevyessä istunnassa pitkin ohjin että baron sai venyttää kaulaa. Muuten menin vaan ravia ja käyntiä.

Tiistaina menin koulua satulan kans, otin jotain kuvia ratsastusta ennen.
tallin pihassa :D:D

karsinansiivouss 

baronin haku ;) poni lähti karkuun :D

ja kentälle ! (;

ratsastin vielä Sypen (:


sori istunta :d

Baron meni tosi kivasti, menin ihan normaalisti koulua siis. Laukanvaihtoja ja ympyröitä paljon.

Keskiviikkona Baronilla oli vapaapäivä, ja torstaina menin ilman satulaa, aluksi koulua ja lopuksi hyppäsin myös pari kertaa ristikon. Ratsastin torstaina myös Papilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti