perjantai 22. marraskuuta 2013

14 # Pukkiratsastusta

Nooh, ei oo nyt taaskaan kuvia ku on ollu jo niin pimeä ku oon menny ratsastamaan ja nii mutta ihasama xd

Toissapäivänä (keskiviikkona) Menin siis koulua, ja menin pellolla koska kenttä oli nii kova. Baroni oli tosi säikky ja teki sellasia ihme spurtteja aina ku se pelkäs jotaki. Mutta muuten meni ihan hyvin! (:

Ravasin enimmäkseen ja laukkailin lopussa vähäsen kumpaanki suuntaan.

Eilen meni Baronin vuokraaja, eli Emppu ja tänään ratsastin Jasminin kans ja mentiin taas pellolla koulua.

Mää menin eka ja käytiin eka kattoon kenttä mutta se oli tosi kova ja liukas vaikka oliki jo tullu lunta päälle. Nii mentiin sitte pellolle ja seki oli vähäsen liukas siitä yhestä kohtaa mutta ei se kauheesti haitannu. Menin eka alkukäynnit ja ravailin sitten tosi kauan.

 Baroni teki jopa kolmesti silleen että se eka liukastu siinä yhestä kohtaa ja sitte se kompastu ja kaatu polvilleen, nousi nopeesti ylös ja alko tehä jotaki ihmeen pukkirodeoita ja ekalla kerralla tipuin :D:D Mutta niillä kahella muilla kerroilla olin valmistautunu ja vedin Baronin pään heti ylös nii sillon en tippunu xdd.

Sitte laukkasin vielä molempiin suuntaan kaks pätkää ja ravasin ja kävelin vähäsen. Sitten päästin Jasminin ponin selkään ;). Puhistettiin muutes tossa yhessä välissä kaviotki ku baronille oli kertyny lunta/jäätä kavioihin, ja sen takia se liukasteli, vaikka sillä oli hokitki.

Jasmin käveli vähäsen eka ja ravas sitten. Baron ei pukitellu Jasminilla yhtään ? Jasmin ei laukannu ku baronilla oli muutenki nii paljo virtaa nii se ravas noin 10-15 min ja otti sitte loppukäynnit. Mutta jotaki taivutteluja seteki ja kaheksikkoa kai.

Vietiin vielä poni talliin ja hoijettiin se ++ tehtiin jotaki xd.

Ens kerralla lupaan kuvia ! (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti