torstai 14. elokuuta 2014

103 # Kahlailemassa




Eilen siis oli Venlan vuokrauskerta, mutta mentiin nyt tällä kertaa puoliksi, eli molemmat ratsastettiin saman verran, jolloin myöskin sen kerran vuokraushintakin puolittui Venlalle. 




Ensin ajateltiin vähän hypätä Baronilla, mutta ponilla on ollut nyt vähän kipeä kavio, kun yksi maastokerta sillä lähti kenkä jalasta kesken kaiken, sekä kaiken lisäksi kuluikin paljon. Nyt se on siis kengitetty uudelleen, ja pari sen jälkeistä kertaa on arkonut sitä jalkaa/kaviota.




Lähdettiin sitten loppujen lopuksi maastoilemaan, merelle kahlailemaan siis tarkemmin ottaen. Venla ratsasti merelle, minä taas toimin kameramiehenä pyöräni kanssa. (joka muuten meni aivan ponin kuolaan...) Matka sujui hyvin, eikä poni edes pahemmin mitään säikkynyt, paitsi yhdellä soratiellä.




Perillä huomattiinkin heti ensimmäiseksi, että vesi on ihan hirvittävän korkealla, vettä oli ihan siinä rannalla asti, missä normaalisti oltaisi laitettu poni uittokuntoon! Siinäkin kohdalla, mistä oikeasti alkaisi vesi, oli polviin asti vettä... Otettiin siinä ensin kuitenkin ponilta satula pois ja sitten vasta Venla ja poni veteen, vaikka matkalla suunniteltiin, että mennään satulan kanssa vain ihan matalalle kahlailemaan, mutta se ei sitten veden nousemisen takia onistunutkaan. 





Ja siellä oli muuten todella paljon aaltojakin, ihme ettei poni niitä kummemmin katsonutkaan pelkäävällä mielellä. Aluksi Bee ei kylläkään ihan heti uskaltanut tulla veteen, ainakaan yksin, mutta sitten se huomasi veden vain vähän kohonneen, ja silloin se meni ihan kiltisti vähän syvemmällekin. 




Vähän kauempana meressä oli siellä reunassa melko matala kohta, ja siinä sitten pystyi ravatakin. Jossain vaiheessa huomattiin tummat pilvet taivaalla, ja päätettiin äkkiä pistää minut selkään, ja kahlaisin vielä Baronilla pikku hetken. 




Kun olin minäkin vähän kahlaillut ja ravaillut ponilla siellä vedessä, lähdettiin takaisin tallille päin, jonne siis itse ratsastin. Siinä jossain vaiheessa alkoi vähän ukkostaakin, mutta onneksi poni ei sitä säikkynyt paljoa ollenkaan. 






en osaa näköjään pitää naamaa ilmeettömänä...


1 kommentti:

  1. Sut on haastettu! :)

    http://ratsastaenunelmiin.blogspot.fi/2014/08/haaste.html?m=1

    VastaaPoista