perjantai 6. joulukuuta 2013

16 # Paras ponii ♥

Tästä tulee nyt tosi pitkä postaus, kun en oo pariin päivään taaskaan kirjoitellut, niin kerron nyt koko viikosta.

LA 30.11.2013 - vapaa ?

SU 01.12.2013 - Tiina (vuokraaja) meni.


MA 02.12.2013 - Menin esteitä. Aluksi koulua, taivuttelin, tein kaheksikkoa ja siirtymisiä, Sitten aloin hyppäämään kentän keskellä olevaa ristikkoa, sellasta ihan pientä, jossa oli puomit innarivälillä edessä ja takana. Menin pikkupystynäkin, noin 50 cm. Sitten puomit otettiin pois ja menin sellasena melko korkeana ristikkona, ja poni oli iha super. Ratsastin noin tunnin ja hyppäsin korkeimmillaan 70 cm. Baron oli iha innoissaan! :)

TI 03.12.2013 - vapaa.

KE 04.12.2013 - Emppu meni.


TO 05.12.2013 - Koulua. Aluksi keskiympyrällä kaheksikkoa ja normaalit alkulämmittelyt ja vähän laukkaakin, menin tosi pitkästi alussa käyntiä ja ravia, ennen kuin laukkasin. Sitten aloin mennä "pikkukentällä", eli alueella, jonka rajasin ja tein siinä kulmat hyvin, menin harjoitusravissa. Baroni paino aluksi tosi paljon kädelle ja oli muutenkin hankala ja mutkitteli, mutta lopussa alko mennä tosi hyvin ja se alko jopa pyöristyyn ja taipuunki, ja meni suoraan. Laukkasin vielä vähän ja sitten loppuverkat, ratsastin yhteensä vähän vajaa tunnin.

Bartsa klipattuna ♥ (vanhempi kuva)
PE 06.12.2013 - Hyppäsin Jasminin kans. Menin aluksi pitkät alkulämmittelyt ja sitten aloin tulla aluksi ravissa kolmen pikkuristikon innaria, joka oli kentän keskellä. Aluksi ei menny kauheen hyvin ku Baronilla ei menny oikeen askeleet kohilleen ja muutenki se teki jotaki ihmeellisiä loikkia. Tulin sitten laukallakin ja onnistu paremmin. Nostettiin keskimmäistä aina ristikkona ja meni hyvin. Sitten Jasmin hyppäs ja se meni lopuksi yksittäistäkin ristikkoa, joka oliki vähän isompi. Määki menin vielä sitä ja Baron oli tosi kuuma ja innoissaan! Jasmin meni loppuverkat ilman jalustimia ++ mentiin vähä aikaa tandemillakin (poni pukitteli) ja Jasmin ravas väärin päin! :D Hypättiin korkeimmillaan 65 cm (ristikkona).

Ja nyt on niitä kuvia ;)


sulone ♥


huups :D:D XD



nosori huono kuva :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti